0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

VELKOMMEN TIL INSPIRASJONSKVELD OG SUPERINSTRUKTØR 3.0!

Den 11 . november vil vi invitere alle våre lærlingar, medlemsbedrifter og instruktørar til inspirasjonskveld i Operahuset Nordfjord.

Vi er så heldige å få besøk av den fantastiske føredragshaldaren Simen Almås. Vi vil leggje ut meir informasjon om arrangementet etterkvart. Inntil då – nyt filmen med Simen. Dette blir gøy!

Dette er Simen Almås:

Simen Almås levde et alminnelig og vanlig liv helt til han den 6. August 2007 ble livstruende skadet i en eksplosjonsulykke. Han var da bare 13 år og hadde dårlige odds for å overleve. Etter flere dager i koma våknet han opp med omfattende fysiske og psykiske skader.

Eit føredrag med Simen Almås gir deg:

  • En gripende historie som vil treffe publikum rett i hjertet.
  • Inspirasjon til å finne gleden i hverdagen og å gripe alle de små øyeblikkene.
  • Ettertraktet formidler med et svært viktig budskap.

Veien tilbake var vanskelig, men Simen Almås opparbeidet seg etterhvert noe han opplevde var det “riktige tankesettet”. Dette hjalp han med å komme tilbake på rett spor og til å takle motgangen han møtte underveis. Sakte, men sikkert, kom livet tilbake til normalen og gikk fremover. Alt så lyst ut for Simen, helt til sommeren 2011, da han deltok på sommerleiren på Utøya i juli.

Simen var en av de heldige som overlevde tragedien på Utøya. I dag bruker han sin livshistorie som grunnlag for foredragene han holder rundt omkring i Norge. Simen ønsker å inspirere og motivere andre til å leve til det fulleste, og til å ta vare på alle øyeblikkene i livene sine.

Simen er blitt en av landets mest ettertraktede og populære foredragsholdere innen livsglede og psykisk helse til tross for sin unge alder.